Fűtések

Visszapillantó tükörfűtések

Egyedi fűtés megoldásokat kínálunk a vásárlói igényekhez alkalmazkodva.
A saját tervezésű forma kialakítása, magasan képzett és gyakorlott mérnök/szakember csoport segítségével és több éves autóipari tapasztalattal készül.
Folyamatos az innováció és a kutatásfejlesztés, az új alapanyagok, új módszerek és megoldások bevezetése.

 

Technológiáink

Poliészter/Ezüst: Poliészter hordozófóliára ezüstpaszta felhordásával kialakítjuk a vezetőpályát. Kemencében szárítjuk és stabilizáljuk a réteget.

 

Poliészter/Alu: Alumínium/poliészter laminált hordozófóliára lakkréteget nyomdázunk, kemencében szárítjuk és savas maratással-alakítjuk ki a vezető áramkört.

 

Poliészter/Réz: Megegyezik az alumínium/poliészter technológiával azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben rézzel helyettesítjük az alumínium réteget.

 

Termosztátos: A fűtőkört hőérzékelő termosztát kapcsolóval látjuk el, mely a megfelelő hőmérsékleten automatikusan lekapcsolja majd visszakapcsolja a fűtőáramkört.

 

Kettő áramkörös: cégünk fejlesztése a két áramkörös tükörfűtés kamionokra, autóbuszokra. Célja, hogy egy erősebb fűtés gyorsabban  leolvassza a jeget, majd átkapcsoljon egy lényegesen gyengébb teljesítményre, amitől nem jegesedik vissza az üveg menet közben.

 

Szabályozott fűtés: kétpólusú áramkört alakítunk ki az előzőleg említett technológiák egyikével (alu/pet, pet/ezüst), a rétegekre újabb nyomdai  művelettel, egy önszabályzó anyagot hordunk fel. Ez a technika képes a fűtést a hőmérséklet függvényében szabályozni.

 

Kamera fűtés

A mai modern gépjárművek elengedhetetlen biztonsági tartozéka, a látást segítő rendszerek, mint például a tolatókamera. Ahhoz, hogy a lencsét jégtől, nedvességtől tisztán tartsuk, szükséges a fűtés beépítése. Ehhez is több megoldást tudunk ajánlani megrendelőinknek.

 

Egyéb fűtőfóliák

Különböző területeken alkalmazott fűtések kifejlesztésével is foglalkozunk, legyen az ablaktörlőben, akváriumban, elektronikában, orvosi/egészségügyben, hadiiparban stb.

KAPCSOLAT

Címünk:

H-6230 Soltvadkert, Kiskőrösi út 2.

H-2365 Inárcs, Vasút u. 27.

Telefon:

+36 20 9551 093
+ 36 29 570 341

    Leveleit az info [kukac] sonicmirror.eu címre várjuk!